Виробництво
для разової заварки
При виробництві чаю ми використовуємо чайну сировину з плантацій Шрі-Ланки, Індії, Кенії, Китаю, Індонезії та В’єтнаму.
Важливим етапом у виробництві чаю є складна і багаторівнева система очищення сировини, яка дозволяє нашим споживачам насолоджуватися виключно якісним чаєм.
В залежності від технології обробки чайного листа, компанія виробляє чорний і зелений види чаю.
Чорний чай отримують в результаті проходження сировиною всіх стадій обробки – зав’ялення, скручування, ферментації, сушіння і сортування.
Ключове завдання при виробництві зеленого чаю – виключити розвиток окислювальних процесів на першій стадії виробництва, щоб отримати чай із зеленим кольором, характерним смаком і ароматом.
Більшість технологічних операцій на фабриці автоматизовані.
Фасовка листового чаю здійснюється автоматичними машинами «ILAPAK» в металізовану і прозору поліпропіленову плівку.
Прокат товарів для дітей пакетованого чаю проводиться в одно-та двокамерні пакети з ниткою і без, здійснюється на італійському обладнанні «IMA С23» і «Т2 Prima».
Продуктивність «розумних машин» «IMA С23» – 220 пакетиків в хвилину,
«Т2 Prima» – 250 пакетиків в хвилину.
Для повноцінного захисту чаю від впливу зовнішнього середовища і для збереження аромату і смаку продукції, упаковка з чаєм обертається в плівку на італійському автоматі «BFB».
Завдяки сучасному високотехнологічному устаткуванню, ми можемо оперативно реагувати на зміни в попиті і смакові переваги споживача, розвиваючи асортимент своєї продукції.
Виробництво кави здійснюються на сучасній фабриці, розташованій під Києвом, в селищі Требухів Броварського району.
На наше виробництво кавові зерна надходять від країн постачальників до портів України морським транспортом у контейнерах до 20 т. Звідти транспортується наземним транспортом на фабрику. Постачання кави для виробництва нашої продукції відбувається з 12 країн постачальників (Бразилія, В’єтнам, Індія, Гондурас, Ефіопія, Колумбія, Китай, Гватемала, Мексика, Камерун, Папуа Нова Гвінея, Уганда). Для виробництва 1 кг кави натуральної смаженої необхідно приблизно 8000 зерен кави зеленої.
Для виробництва кави натуральної смаженої в 2016 році на нашому підприємстві була запущена в роботу сучасна кавова ліні італійського виробника – “Brambati S.p.A.”.
Переваги цієї лінії:
– управління повністю автоматизована, для її контролю задіяний один оператор;
– дозволяє мінімізувати контакт кави із зовнішнім середовищем;
– дозволяє максимально швидко пройти повний цикл виробництва.
Виробництво кави натуральної смаженої складається з наступних етапів:
– зберігання кави зеленої;
– очищення кави зеленої;
– обжарювання кави зеленої;
– очищення кави натуральної смаженої в зернах;
– блендування кави натуральної смаженої в зернах;
– помел кави натуральної смаженої в зернах (при виробництві кави натуральної смаженої меленої або з ароматом);
– фасування.
Для обжарювання використовується барабанний ростер з рециркуляційним контуром італійського виробника – “Brambati S.p.A.”. Переваги цього ростера:
– обладнаний автоматичною системою відтворення профілів обжарювання. Для кожного сорту кави зеленої розроблений індивідуальний профіль обжарювання, що дозволяє зберегти постійність смаку та аромату від упаковки до упаковки;
– обладнаний автоматичною системою управління обжарювання кави. Оператор виконує тільки перевірку якості обжарювання на сучасному лабораторному обладнанні.
– конструктив забезпечує дбайливе обжарювання кави. Обжарювання кавових зерен відбувається у потоці гарячого повітря при повній відсутності контакту відкритого полум’я пальника з внутрішньою поверхнею барабана, що дозволяє мінімізувати утворення дефектів кавових зерен при обжарюванні.
Для забезпечення високої якості кінцевої продукції на обжарювання подаються тільки моносорти кави зеленої без попереднього змішування. Завантаження кави зеленої до ростера відбувається в автоматичному режимі при досягненні в ньому необхідної температури (160 – 180 °С).